Els serveis socials: agents de control o agents de transformació social?

La pregunta de la setmana passada al nostre bloc: Estan ben definides les funcions de l'ES al teu lloc de treball?  ha donat aquest resultat: Participació: 22. Respostes: Si: 22% No: 40%.  Algunes si: 27% Algunes no: 9%.

Aquesta setmana et preguntem:
Els serveis socials haurien de ser agents de control o agents de transformació social?



_______________________________________________________
Els serveis socials: agents de control o agents de transformació social?
IV Jornades de l'Espai de Debat Permanent i Aplicat dels Serveis Socials:


Dijous, 11 de novembre de 2010 a Barcelona
Horari: de 9h a 13:45h
Lloc: manca per confirmar

L'EDPA està format per més de noranta entitats vinculades als serveis socials i als diferents agents que hi intervenen: col·legis i associacions professionals, sindicats, entitats prestadores de serveis, administracions públiques i associacions d'usuaris. Les administracions públiques hi donen suport.

Des del 2004, l'EDPA ha treballat per la que ara és la Llei 12/2007, de serveis socials. En aquest procés hem organitzat diferents actes com ara un Fòrum sobre els Serveis Socials, en el marc del Parlament de Catalunya, la presentació del document 100 propostes concretes a la nova Llei de Serveis Socials i l'organització anual de les Jornades de l'EDPA (2006: Taula rodona pels serveis socials; 2008: Jornada sobre la Llei de serveis socials; 2009: L'avaluació de les necessitats dels serveis socials: el Pla estratègic i el Pla de Qualitat).

Amb la convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya per al proper 28 de novembre, creiem convenient organitzar unes jornades en què els grups polítics amb representació parlamentària concretin les seves posicions i compromisos en relació amb el desplegament de la Llei de serveis socials.

La dinàmica de la jornada es basa en la resposta de tots els polítics a les preguntes que els haurem fet arribar prèviament. Després de totes les intervencions, s'obrirà un torn de preguntes per part del públic.

Preprograma:

9:00 – 9:30 Acreditacions.
9:30 – 10:30 Benvinguda i presentació de les IV Jornades de l’EDPA.
10:30 – 11:00 Pausa
11:00 – 13:30 Taula rodona, amb la participació dels representants dels cinc grups polítics de l’arc parlamentari català.
13:30 – 13:45 Cloenda.