Una finestra a la web 2.0 que pretén que l’educació social tingui un lloc al món...

dimecres, 17 de novembre de 2010

ReCREO, ArTs i EdUcAcIÓ

ReCreo, una experiència de dinamització de les arts i l'educació
ReCreo és una associació dedicada a la dinamització de les arts i de l'educació, que desenvolupa projectes pedagògics d'intervenció sociocultural. Partim de la idea que les arts poden constituir un motor de canvi i transformació social, creiem en l'art com a eina comunicativa i educativa, per mitjà de la qual podem millorar la nostra educació, la societat i la nostra realitat.

Amb aquestes finalitats, des de fa un any comencem a desenvolupar projectes educatius basats en l'art, gran part d'ells dirigits a joves del barri de La Mina, a Sant Adrià de Besòs. Els projectes que desenvolupem, posen èmfasi en la necessitat de treballar a partir de les experiències i sabers dels joves, tenint en compte l'entorn social i com aquest influeix en la construcció subjectiva i en el desenvolupament personal dels mateixos.
Des d'aquesta perspectiva plantegem temàtiques que conviden a desenvolupar a través de les arts, una mirada crítica i conscient a partir del que els propis participants pensen, senten, creuen i viuen en relació amb el seu entorn social.
En aquesta trobada proposem parlar de la nostra experiència iniciant la associació i sobre el desenvolupament dels tres diferents projectes:

Creuant Fronteres (Novembre 2008 - Maig 2009)
El Llibre Gran de La Mina (Octubre 2009 - Febrer 2010)
InventArte (Gener 2010 - Juliol 2010)

Després de la presentació es durà a terme la inauguració de l'exposició InventArte, que restarà a la seu del CEESC fins el 24 de desembre.

A càrrec de: Membres de l’Associació ReCreo.

Data i horari: dimecres 24 de novembre d’11h a 13h.

Lloc: Seu Social del CEESC
Aragó, 141-143, 4 a. Planta
08015 Barcelona
Tel. 93 452 10 08

Activitat gratuïta prèvia inscripció2 comentaris:

 1. Em sembla fantàstica la iniciativa. M'agradaria seguir-vos de més a prop i conéixer els vostres projectes. Llàstima que m'he assabentat un dia tard per a la presentació.

  atentament,

  Anna Carlota
  presidenta DINSART
  associació d'artteràpia
  i teràpies creatives
  www.dinsart.org

  ResponElimina
 2. Hola,

  L'exposició estarà oberta al públic a la seu social del CEESC a Barcelona fins al 24 de desembre.
  T'hi esperem!

  ResponElimina