“EP JOVE! HISTÒRIES D’EL PUNTET”

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “EP JOVE! HISTÒRIES D’EL PUNTET”


En Carles Carbonell, educador social, treballa al departament de joventut de l’Ajuntament de Lloret de Mar des de 1992, un any després que es creés el Departament. Des de ben jove, la seva tasca ha girat en torn a l’animació sòciocultural. Primer des de l’esplai, on ha estat 17 anys fent tasques de monitor i director, i després, professionalment com a tècnic de joventut.

La seva tasca educativa i com a tècnic de joventut es desenvolupa sempre a EL PUNTET, un equipament juvenil amb format de Casal de Joves amb 15 anys de vida, tot i que en feia 3 més que funcionava com a Punt d’informació juvenil. Des de fa 3 anys, coordina, a més, El Puntet de Fenals, una extensió del primer en un barri de fort creixement de Lloret de Mar.

Fruit d’aquesta experiència professional, ha sortit aquest divertit llibre EP JOVE! HISTÒRIES D’EL PUNTET, un recull de les anècdotes més divertides que han succeït en el tracte directe amb els joves durant aquests 18 anys. Però a part de les històries dels joves, també es reflexa com és la vida del dia a dia en un centre juvenil d’aquestes característiques, les activitats i serveis que s’hi duen a terme per dinamitzar a la població juvenil, i la tasca educativa de les persones que estan al capdavant de l’equipament amb l’animació sòciocultural com a metodologia de treball.

En definitiva, un llibre divertit, de bon llegir, que alhora descriu per dins un equipament educatiu juvenil i el paper important que l’Educador Social hi té.

Data, lloc i horari: Dijous 16 de desembre de 2010 a les 20 hores a la Delegació del CEESC a Girona (Ibèria, 4, Bxs. – 17005 Girona).

La presentació anirà a càrrec de:
Joan Carles Codolà, tècnic comarcal.
Pere Soler, professor de la Universitat de Girona i autor del pròleg del llibre.
Margarida Solà, educadora social i Presidenta de la Delegació del CEESC a Girona.
Carles Carbonell, educador social i autor del llibre.

Després de la presentació es servirà un petit refrigeri.
Entrada lliure prèvia inscripció