La nova Formació del CEESC: Borsa de formadors, condicions i descomptes


Borsa de formadors i Espai Formatiu del CEESC

Si tens coneixements en una àrea específica i bones habilitats com a docent, pots entrar a formar part de la Borsa de formadors i formadores del CEESC. Per fer-ho, posa’t en contacte amb nosaltres a formacio@ceesc.cat o al 972 249 276, i t’explicarem quins són els passos a seguir.
Si, a més, tens una proposta concreta de formació, també ens la pots fer arribar.
  • Si la proposta s'accepta, passarà a formar part de la Formació pròpia del CEESC i es gestionarà des de l’equip tècnic del Col·legi i seguirà els criteris i normatives propis.
  • En cas de no adequar-se a aquests criteris, posarem al teu abast l’Espai Formatiu del CEESC com a plataforma educativa on poder-la dur a terme.

Extracte de les condicions de les accions formatives del CEESC
  1. Caldrà fer inscripció a totes les accions formatives, ja siguin gratuïtes o no, mitjançant el formulari d’inscripció de la web.
  2. S’establirà una data límit d’inscripció per a totes les accions formatives; un cop finalitzat el termini d’inscripcions, i en funció dels inscrits confirmats, es procedirà a decidir la viabilitat de l’acció formativa.
  3. En les accions formatives de pagament caldrà fer efectiu l’import dins el termini d’inscripcions establert, serà en aquest moment quan la plaça quedarà confirmada.
  4. Les cancel·lacions d’inscripcions hauran de ser notificades per escrit mitjançant un mail a formacio@ceesc.cat fins a 48 hores abans de l’inici de l’acció formativa. En cas contrari no donarà dret a devolució de la quota d’inscripció, si s’escau.
  5. Aquelles persones que s’inscriguin a una acció formativa, gratuïta o no, i finalment no hi assisteixin, sense haver-ho comunicat prèviament o sense cap causa justificada, en la propera acció formativa que s’inscriguin restaran en llista d’espera i només podran participar en cas que quedin places un cop finalitzat el termini d’inscripcions.
  6. El CEESC es reserva el dret d’anul·lar qualsevol acció formativa si –segons el seu criteri- el nombre d’alumnes no permet la seva realització o en cas de causa major justificada. En aquest cas, es retornaran totes les quotes d’inscripció de la mateixa.

Descomptes en les accions formatives del CEESC
  • En inscriure’s i participar a més d’una acció formativa dins d’un mateix any acadèmic es gaudirà d’un descompte del 15% sobre el preu corresponent en la segona i successives;
  • Les inscripcions d’una mateixa entitat per a 5 o més persones, es beneficiaran d’un 10% de descompte sobre el preu corresponent.
  • En cas que una entitat inscrigui 5 o més treballadors a més d’una acció formativa dins d’un mateix any, tindrà un 15% de descompte en la segona i successives.
  • Si sou membres d’un Grup o Comissió de Treball o Secció Professional del CEESC, gaudireu d’un 5% de descompte sobre el preu corresponent de les accions formatives a què assistiu.
Més informació sobre condicions i descomptes: http://www.ceesc.cat/content/view/1532/217/

Fotografies: Frederic Garrido