Assessorament i mentoratge Sènior, un luxe al servei de l’Educació Social.

Marilen Herrero, 24 anys d’experiència en Infància i Adolescència


Has acabat el grau d’Educació Social i no saps cap a on tirar? T’agrada un àmbit concret però no saps per on començar a moure’t? Estàs treballant i tens dubtes sobre la teva pràctica diària? Sou una entitat o empresa i necessiteu un cop de mà? Tens al cap un projecte i t’agradaria tenir diverses opinions per tirar-lo endavant?


Des del CEESC ens intentem posar a la vostra pell i apostem per un servei que us ajudarà amb tots aquests dubtes.

La setmana passada us presentàvem el projecte Sèniors i el seu servei d’assessorament i mentoratge obert a estudiants, educadors socials, entitats, empreses i altres professionals que necessitin realitzar consultes puntuals o estiguin interessats en rebre un acompanyament en algun projecte. La idea central és poder transmetre el llegat i el saber dels i les protagonistes que van construir, als inicis, la pràctica i la teoria de l’Educació Social a Catalunya.

El servei compta de moment amb vuit Educadores i Educadors Socials sèniors amb experiència contrastada en diferents àmbits.

Avui us volem presentar a la Marilen, una de les membres de Sèniors que vam entrevistar el passat mes de febrer al CEESC. Ha treballat durant 24 anys als Serveis Socials de l'Ajuntament de Vic i ha centrat la seva trajectòria professional en l'atenció a la infància i adolescència.



Us agradaria poder parlar vosaltres mateixos amb la Marilen? Creieu que la podria ajudar-vos en algun aspecte? Doncs només cal que entreu al web i ompliu el formulari. Contactarem amb vosaltres el més aviat que puguem i us hi posarem en contacte.

Podeu consulteu tota la informació sobre el projecte-servei a la web de Sèniors

Conegueu més a la Marilen amb l’entrevista que li van realitzar al Diari el 9, l’1 de febrer de 2013.