Una finestra a la web 2.0 que pretén que l’educació social tingui un lloc al món...

dimecres, 27 de maig de 2015

"Periplus en Concert" amb la Convocatòria de Cooperació del CEESC 2014

Des de Comusitària ens conviden acompanyar-les a l'espectacle "Periplus en Concert",   presentat per el projecte 4Cordes de Mataró i la Riborquestra de Barcelona.

Es tracta d'un espectacle que reunirà prop de 150 persones en un mateix escenari. Un viatge de sonoritats diverses i d'il·lusions compartides. En aquest concert podrem escoltar les composicions inspirades en la volta al món que el músic Ferran Badal ha composat per l'ocasió i altres obres de nova creació fruit de la col·laboració entre Lola Casas i l'alumnat de Cicle Mitjà de l'Escola Germanes Bertomeu de Mataró.

Aquesta aventura reuneix infants, joves i adults de diferents procedències sota un objectiu comú: fer i viure la música des de l'amor i la curiositat.

Aquest concert ha estat en part possible a través de la Convocatòria d'Ajuts a Iniciatives Socials i Cooperació 2014. La proposta que van prsentar Comusitària i Riborquestra va destacar com el projecte més innovador, amb l’objectiu d’activar l’apoderament dels adolescents i joves a través de l’art.

Podreu veure “Periplus en Concert” el divendres 5 de juny a les 18:00 al Teatre Monumental de Mataró i el dia de la música, el diumenge 21 de juny al Petit Palau de Barcelona, també a les 18:00 hores.

No oblideu que al CEESC tenim oberta la Convocatòria 2015 d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació. Us hi podeu presentar fins el 30 de juliol de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada