Una finestra a la web 2.0 que pretén que l’educació social tingui un lloc al món...

dijous, 19 de maig de 2016

Fomentant l'emprenedoria social

En el marc del Programa d'Emprenedoria Social de la Direcció d'Emprenedoria de Barcelona Activa, està duent a terme un cicle de seminaris per tal de fomentar la creació de projectes amb impacte social i sostenibilitat econòmica i difondre què és i com engegar un projecte d'emprenedoria social.

Cada dijous i de manera oberta podràs treballar en la creació de projectes amb impacte social, aquestes activitats estan dirigides  tant a entitats socials com a persones o equips de persones emprenedores amb voluntat d'emprendre socialment. Us detallem a continuació les activitats programades:
Més informació sobre el Programa d'Emprenedoria Social.

Si estàs interessat en emprendre el teu projecte, al CEESC comptem amb dos serveis que et poden interessar:
  • NIU, un espai de trobada, treball, intercanvi, discussió, millora, reinvenció i creació de projectes i activitats d’interès entorn de l’àmbit social.
  • Cruïlles, l'incubadora d’entitats i empreses del CEESC.

I, per últim, també et pot interessar:
  • Projecte MIGOBI, un parternariat format per entitats de 9 països europeus que operen en l’àmbit de la formació professional, de l’educació d’adults i de l’educació superior. Un dels seus reptes és implantar l’esperit emprenedor com a un enfocament transversal en diversos espais per a la formació.
  • Activa’t, un procés formatiu que pretèn enfortir les capacitats, la transformació personal i l’apoderament de la gent jove amb ganes d’iniciar processos de transformació social en entorns comunitaris.Està dirigit a joves d’entre 20 i 35 anys. Al setembre comença un nou grup. Si en voleu més informació, el dia 9 de juny tenim programada al CEESC una sessió per informar-ne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada