Fomentant l'emprenedoria social

En el marc del Programa d'Emprenedoria Social de la Direcció d'Emprenedoria de Barcelona Activa, està duent a terme un cicle de seminaris per tal de fomentar la creació de projectes amb impacte social i sostenibilitat econòmica i difondre què és i com engegar un projecte d'emprenedoria social.

Cada dijous i de manera oberta podràs treballar en la creació de projectes amb impacte social, aquestes activitats estan dirigides  tant a entitats socials com a persones o equips de persones emprenedores amb voluntat d'emprendre socialment. Us detallem a continuació les activitats programades:
Més informació sobre el Programa d'Emprenedoria Social.

Si estàs interessat en emprendre el teu projecte, al CEESC comptem amb dos serveis que et poden interessar:
  • NIU, un espai de trobada, treball, intercanvi, discussió, millora, reinvenció i creació de projectes i activitats d’interès entorn de l’àmbit social.
  • Cruïlles, l'incubadora d’entitats i empreses del CEESC.

I, per últim, també et pot interessar:
  • Projecte MIGOBI, un parternariat format per entitats de 9 països europeus que operen en l’àmbit de la formació professional, de l’educació d’adults i de l’educació superior. Un dels seus reptes és implantar l’esperit emprenedor com a un enfocament transversal en diversos espais per a la formació.
  • Activa’t, un procés formatiu que pretèn enfortir les capacitats, la transformació personal i l’apoderament de la gent jove amb ganes d’iniciar processos de transformació social en entorns comunitaris.Està dirigit a joves d’entre 20 i 35 anys. Al setembre comença un nou grup. Si en voleu més informació, el dia 9 de juny tenim programada al CEESC una sessió per informar-ne.