L'equip del CEESC


Iniciada ja la nova temporada, i després de resoldre les primeres jornades,  és el moment de presentar el planter actual del Col·legi d’Educadores i Educadores Socials de Catalunya (CEESC). Un equip en què es mescla l’experiència i la saviesa amb les noves idees i l’activisme, el coneixement i les habilitats, amb la il•lusió de compartir uns objectius en comú. El treball en equip i l’esforç individual… En definitiva, diferents persones i perfils professionals amb l’esperit de treballar per l’Educació Social, els seus professionals i la seva organització.


A la seu social del CEESC*
Encarna Jiménez és la responsable de la neteja del Col·legi. 51 anys i nascuda a Barcelona, aconsegueix mantenir neta la seu social del CEESC. La seva simpatia es tradueix en aire fresc per tot l’equip. Quan marxem, ella arriba i es queda fins que ho deixa tot llest per al següent dia col·legial. Li encanta el bon ambient que es respira al Col·legi.
Xavi Campos és del Raval i el director de l'equip de gerència. Llicenciat en Història Contemporània i amb 45 primaveres, és el generador de fluïdesa entre totes les esferes de l’organització i d’aquesta amb la resta d’agents de l’entorn. És el guia espiritual de l’equip, qui ens dinamitza el CEESC i on creu convençut que mai s’hi avorreix.
Ònia Navarro és la mà dreta de l’equip de gerència. Llicenciada en Pedagogia i nascuda a Santa Coloma de Gramanet ara fa 44 anys, és la mare de l’equip del CEESC. Vetlla i facilita al màxim el funcionament del Col·legi en totes les seves dimensions. Dia a dia assumeix com un repte les tasques més internes, diplomàtiques i pràctiques de l’organització.  

Óscar Zaragoza és el responsable informàtic i de comunicacions. El software del CEESC i qui controla també la nostra base de dades, la borsa de treball i els serveis comercials del Col·legi. De Nou Barris (Barcelona), 42 anys i tècnic en administració de sistemes, confessa treballar il·lusionat en una organització sense ànim de lucre i dins de l'àmbit social.
Eva Maria Sasot és la responsable de l’atenció col·legial del CEESC, té 38 anys i és de Barcelona. La persona de referència dels col·legiats i col·legiades, del Servei d’Orientació Professional, del Programa Cruïlles… que combina treballant en equip amb la Yolanda, l’Òscar i en Tonino. Diplomada en Biblioteconomia i Documentació, no se li escapa cap dada.
Yolanda Gállego és la cap administrativa del Col·legi. Fa 37 anys va néixer a Barcelona i és llicenciada en Geografia. La nostra cara a la seu social del CEESC. Treballa colze a colze amb l’Eva, l’Óscar i el Tonino per tal d’atendre eficientment la gestió de l’atenció col·legial. Se sorprèn constantment i li encanta el dinamisme de l’organització.
Sònia Rodon té un doble perfil dins el CEESC: administrativa però amb responsabilitats dins de l'àrea de Comunicació. De Gràcia i amb 37 anys, és Llicenciada en Traducció i Interpretació. Professional multitasca, ella és a tot arreu. Corregeix i participa en l’edició en paper i digital de tot el que s’escriu al CEESC i dóna suport a la part administrativa.
Anna Torner és la tècnica de formació, participació i universitats. Llicenciada en Pedagogia i del Maresme, nascuda fa 34 anys. Nervi del CEESC amb triple encàrrec: té cura d'ofertar una formació contínua de qualitat als educadors i educadores socials, vetlla per la participació en totes les àrees del Col·legi i és el pont amb les universitats, institucions i qui convingui. Tot terreny.
Tonino Battaglia és el tècnic de gestió econòmica, financera i comptable. Va néixer a Avola (Sicília) ara fa 32 anys i actualment viu a Barcelona. Controla la infinita quantitat de números que es mouen en una organització com el CEESC (altes, baixes, inscripcions, previsions, tancaments, quotes…) i sempre té un somriure per a l’equip.
Maria Figueras és la tècnica de comunicació. Cuida delicadament tots els aspectes que tenen relació amb la comunicació del Col·legi. És transparent i mima la informació per tots els canals CEESC: web, butlletins, bloc, xarxes socials, Full Informatiu, contactes amb premsa i altres entitats... Llicenciada en Comunicació Audiovisual, amb 31 anys i de Pallejà.
Pep Guasch és el tècnic d’activitats i projectes. Nascut al Pla d’Urgell fa 34 anys, ara viu a Barcelona. És llicenciat en Antropologia i es cuida de gestionar la filosofia del CEESC a través de les activitats com ara les Càpsules d’Educació Social i els projectes com Ciutat Beta, Sèniors o RetinES. S’implica amb tot allò que fa i s’ho passa molt bé al Col·legi.






A les delegacions del CEESC*
Maria Garcia és la tècnica i administrativa del CEESC a Girona. Diplomada en Educació Social, nascuda a Girona fa 34 anys. S’encarrega de l’atenció col·legial, administra el CEESC i actualitza les dades dels col·legiats i col·legiades de les comarques gironines. Participa i proposa activitats per a la delegació i li encanta estar en contacte amb l’àmbit social de Girona.
Eva París és la tècnica i administrativa del CEESC a Lleida. Diplomada en Educació Social i nascuda a Lleida ara fa 33 anys. S’encarrega de l’atenció col·legial, cuida la gestió administrativa i altres temes. Li agrada l'accés a la informació i el servei que dóna el Col·legi i té un tracte dolç amb l’equip de la seu social del Col•legi.
Inés Solé és la tècnica i administrativa del CEESC a Terres de l’Ebre. Té 30 anys i va néixer a Tortosa. Llicenciada en Psicopedagogia, s’implica amb el Col·legi constantment i s’encarrega de tenir al dia l’atenció col·legial i l’administració de l’organització al sud de Catalunya. Li agrada l’esforç i la proximitat que té el CEESC amb l’Educació Social.
Anna Solé és la tècnica i administrativa del CEESC al Camp de Tarragona. Amb 46 anys i nascuda a Nonasp (Sarragossa) acaba d’aterrar a l’oficina. Molts anys de treball administratiu en el tercer sector l’avalen per engegar aquesta delegació. Li interessen les noves tecnologies i tot allò que la tecnologia pot aportar a l’Educació Social.




*Les biografies personals i professionals del nostre equip són molt més extenses, però hem intentat fer la presentació el més breu possible amb el que hem cregut mínim i indispensable. Pel que fa als estudis, hem inclòs els últims de més nivell realitzats pels nostres professionals.