Participa al Carnaval de blogs 2016

Aquest any organitzem la 4a edició del “Carnaval de blogs” el dia de l’Educació Social.

El tema d’aquest any: “L’educació social com a garant dels drets de la ciutadania”. L’educació social és assistencialista o apodera a les persones per defensar els seus drets? realment construeix i garanteix els drets de les persones o simplement fa control social?

A més a més, com que aquest any celebrem els 20 anys del CEESC, volem que sigui un carnaval de blogs especial. Volem obrir-lo a diverses i diferents veus de fora de la professió. Aquest any parlarem de drets i per tant un tema en comú amb moltes professions.

Com que el 2 d'octubre és diumenge, ho celebrarem el dimarts 4 d'octubre.

Tens un blog? Hi vols participar? Contacta amb nosaltres! No volem deixar de comptar amb la teva participació. Escriu-nos a comunicacio[a]ceesc.cat perquè t’acabem de donar les instruccions.

Ja hem començat a contactar amb antics participants i amb altres blogaires de móns propers, com l’educació formal, la pedagogia, la psicologia...  Així que també us demanem que ens ajudeu a arribar al màxim de veus possibles. Si coneixeu a qualsevol persona que cregueu interessant que hi pugui participar, us demanem que li feu arribar la informació.

Moltes gràcies!