Benvinguda al blog

Des d'aquest nou espai, el blog (o bloc?) del CEESC, volem donar la benvinguda a tots els col·legiats i col·legiades, als professionals i a totes les persones interessades en l'educació social. Aquest blog pretén ser una finestra àgil i dinàmica per posar-vos al dia de les activitats que fem al Col·legi i de tot allò relacionat amb l'educació social, tant dins com fora de Catalunya.

El nostre desig és que aquest blog sigui un lloc on et trobis còmode, on et puguis comunicar amb nosaltres i puguis dir la teva.

Des del CEESC estem apostant fort per tenir presència a Internet: amb la nostra web, la pàgina Facebook, el nostre perfil a twitter, i ara amb aquest blog. No ho fem per tenir una presència només testimonial, o per seguir una moda. Ho fem perquè estem convençuts que això facilitarà la comunicació del Col·legi amb els col·legiats i amb la resta de persones que es volen apropar a l'educació social.

Ho fem també perquè aquestes finestres a la web 2.0 són imprescindibles per aconseguir que l'educació social tingui un lloc al món.