Noves línies de col·laboració de la Diputació de Barcelona i el CEESC




La coordinadora de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Àngels Nogué, es va reunir ahir amb el president del Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, Pepín de la Rosa, i el gerent del Col·legi, Xavier Campos.

La trobada va tenir per objectiu establir les línies de treball, en el marc del conveni de col·laboració que des de l'any 2008 comparteixen les dues organitzacions. Així, es va proposar treballar conjuntament el tema de la formació pels professionals de serveis socials bàsics. L'objectiu és adequar al màxim la formació a les necessitats de les organitzacions i de desenvolupament dels professionals d'acord amb el nou marc de reconeixement de drets del sistema de serveis socials i el context de demandes i necessitats actuals.

També, es va acordar col·laborar conjuntament en la campanya de promoció de drets dels infants, impulsada per la Diputació de Barcelona amb la Fundació Catalana de l'Esplai. Finalment, es va establir la posada en marxa d'una comissió per analitzar la coordinació entre els serveis socials i el món educatiu amb l'objectiu de donar una resposta més integral a les necessitats educatives i socials dels infants i de suport de les seves famílies.

Foto: Un moment de la reunió. Font: Sala de premsa. Diputació de Barcelona.