15 de novembre - Data límit per fer aportacions al III Congrés del Tercer Sector Social

III Congrés del Tercer Sector Social
Sumem valors, construïm futur
Dijous 24 i divendres 25 de març 2011
CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Fòrum)


La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que aplega més de 3.000 entitats socials catalanes, convoca el III Congrés del Tercer Sector Social, els dies 24 i 25 de març de 2011, amb l’objectiu de propiciar una reflexió col·lectiva sobre els valors, els reptes i les oportunitats del tercer sector social en l’actual context de crisi econòmica i de desplegament de les noves lleis socials del nostre país.

El Congrés vol tornar a ser un espai de referència per a la reflexió, l'intercanvi de coneixements i la participació de les organitzacions del Tercer Sector Social i altres agents relacionats.

Us recordem que el dia 15 de novembre s'acaba el procés de presentació de ponències i d'experiències a partir del qual es configurarà bona part del programa de continguts d'aquest III Congrés.

A la web del III Congrés podeu trobar les bases de la convocatòria de participació on es detallen els temes sobre els quals podran tractar les seves propostes, així com el formulari de sol·licitud.

Us convidem a participar i a col·laborar per fer possible un III Congrés construït entre tots i totes.