Presentació de l'E-Joventut. Espai Virtual de Recursos per a les Polítiques de Joventut


 

El passat dimecres 10 de novembre, el CEESC va assistir a l'acte de presentació E-Joventut. Espai Virtual de Recursos per a les Polítiques de Joventut.

E -Joventut és l’espai virtual que recull tots els recursos de la Secretaria de Joventut, i d’altres institucions i organismes, i els posa a l’abast dels professionals de les polítiques de joventut.

Entre els recursos que s’hi poden trobar destaquem, entre molts elements: documentació i recerques, oferta formativa, ajuts i subvencions de l’àmbit de joventut de Catalunya i d’altres organismes estatals i internacionals, xarxes de treball i un recull de bones pràctiques.

A més, aquest portal difondrà les principals notícies de l’àmbit de la joventut i arribarà a tots els professionals a través del butlletí electrònic quinzenal.

Per finalitzar la presentació, el Sr. Jordi Graells, expert en comunicació, xarxes i gestió del coneixement, ens va oferir la conferència ‘La gestió del coneixement a l’Administració Pública’.

***

Informa: Manolo Cortés. Membre del Clúster de Serveis de la Junta de Govern del CEESC i de la Comissió de treball en Animació Sociocultural del CEESC.