COACHING TRANSFORMACIONAL (formació al CEESC)

Espai Formatiu - Les bases del Coaching Transformacional

A càrrec de:
Gabriela Sobel, Psicòloga. Consultora i Formadora. Coach Transformacional i Mentor Coach del programa de Formació de Coachs del IG. Màster en RRHH. Màster Practitioner (experta) en Programació Neurolingüística (PNL). Coach i Formadora a la Diputació de BCN, Àrea de Serveis Socials i Xarxa de Municipis. Mediadora familiar de la Generalitat de Catalunya. Docent de PNL en el Centre de Formació de Foment del Treball.

Continguts:

El coaching originalment, es dóna a conèixer, com una eina utilitzada per a assessorar i orientar a executius de grans empreses. No obstant això, avui dia, podem tenir a l'abast de la mà els aports d'aquesta valuosa perspectiva per a aplicar-la a tots els àmbits. I per descomptat, podem servir-nos del coaching per a facilitar, i brindar qualitat a la nostra vida laboral, com així també, personal.

Cap a on anem…? El coaching té com a meta central proposar-nos recórrer el camí que va del sofriment al benestar. Amb l'estratègia de les preguntes “làsser”, ens possibilita prendre consciència, moure'ns de llocs estancats, i predisposar-nos per a transitar aquest procés de descobriment. La “conversa transformadora”, entre altres tècniques, duu a crear altres realitats que ens permeten potents transformacions. Aquest taller és, en definitiva, una invitació a obrir noves portes que fins a ara no crèiem que es poguessin obrir, o de vegades, ni tan sols havíem imaginat que existien. Coaching, vol dir carruatge, i fa referència als carruatges o carrosses medievals que servien com mitjà per a transportar a les persones des d'un lloc inicial, cap a altre lloc, desitjat. El taller de coaching és un oferiment a muntar en aquest vehicle per a realitzar un nou passeig.

Objectius:

Crear les condicions adequades per a detectar les transformacions desitjades, tant personals com professionals, i iniciar el camí del canvi. Amb la fi última, en aquest marc específic, de millorar l'acompliment professional.

Programa
Durada: 20 hores (4 sessions de 5 hores). 2 edicions
Dates:
Curs tardes: 3, 10, 17 i 24 de febrer i 3 de març de 2011, de 16h a 20h.
Curs matins: 4, 11, 18 i 25 de febrer i 4 de març de 2011, de 10h a 14h.

Lloc:
Seu del CEESC
Aragó, 141-143, 4a planta
08015 Barcelona

Preu: 110 €

Col·legiats/ades i/o Amics/igues del CEESC 93 €

Data límit d'inscripcions: 27 de gener.

Inscripcions:

Enviar mail a gsobel@hotmail.com fent constar TALLER COACHING TRANSFORMACIONAL CEESC MATINS o TARDES (en funció del que s'esculli) i el vostre nom.
Per fer els pagaments caldrà fer l'ingrés de l'import al nº de compte 2100-0869-13-0100845378 de La Caixa, fent constar COACHING CEESC MATINS o TARDES i el vostre nom.

Més informació contacteu amb gsobel@hotmail.com o per telèfon al 635 961 721 / 93 448 60 05