Assemblea de la delegació territorial del CEESC a Terres de l'Ebre


En Assemblea de col·legiats del territori celebrada el 15 de gener de 2011, a les 12 hores, al Casal de la Gent Gran de Ferreries -Tortosa-, es va acordar proposar a la Junta de Govern del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) la creació d'una delegació del CEESC a Terres de l’Ebre. 
De la mateixa reunió també va sortir la proposta de creació d’una Junta delegada formada per set educadors i educadores ebrencs. Aquesta delegació comprèn les comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta.

Aquesta proposta és el resultat del mapa territorial del CEESC que vol fer arribar els seus serveis més a prop dels col·legiats i col·legiades.

Fins ara, el CEESC comptava amb una delegació amb seu a Reus per a tots els col·legiats i col·legiades del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La creació d’una nova delegació s'ha volgut fer després d’un procés de caminar plegats de més d’un any i mig i amb la intenció de seguir treballant plegats per a tots els educadors i les educadores socials.

Actualment, el CEESC té 3.497 col·legiats i col·legiades. La seu social es troba a Barcelona i té delegacions a Girona, a Lleida, al Camp de Tarragona a les quals es vol sumar la de Terres de l'Ebre.

Els serveis que ofereix el CEESC als seus col·legiats i col·legiades són múltiples i variats i, amb la proposta d’aquest nova delegació, volem apropar-nos més als educadors i educadores socials de les Terres de l’Ebre. La nostra tècnica s’encarrega de l’acollida dels col·legiats i col·legiades i de la gestió de les seves necessitats professionals al telèfon 648 08 55 35 i properament al correu electrònic terresdelebre@ceesc.cat.