BLOCS SOBRE EDUCACIÓ SOCIAL: Educador social en Alaska

Amb aquesta nova entrada al bloc volem presentar-vos el que serà una sèrie de recomanacions d'altres blocs d'educadors i educadores socials que porten a terme, mitjançant aquesta eina, una reflexió sobre la seva pràctica educativa.

En aquesta primera ocasió us presentem el bloc Educador social en Alaska d'en Sera Sánchez. 

El bloc, pensat per reflexionar sobre les intervencions educatives dins l'àmbit dels Serveis Socials Bàsics va jugar al començament amb l'anonimat del seu autor, el qual signava els seus post amb el pseudònim de Quique.

Fruit d'aquests pensaments en veu alta, o més ben dit en lletra majúscula, va néixer el que després seria una obra de teatre escrita també per en Sera Sànchez amb el mateix nom del bloc que us presentem i posteriorment va guanyar la 1ª edició del premi Retines del CEESC.



El bloc Educador social en Alaska es caracteritza per ser, junt amb d'altres blocs com els dels companys d'Educaglog, un dels primers espais digitals creats per plasmar els pensaments, dubtes, il·lusions i reptes vers la professió de l'educació social. Aquests nous espais per i per a els professionals socials a la xarxa van posar la primera fita en el que després esdevindria la Web 2.0 creant una eina d'informació bidireccional on la resta de companys de professió també poguessin aportar les seves opinions respecte als continguts tractats als posts.

Esperem que us sigui del vostre interès i ens feu arribar les vostres opinions sobre aquest i els següents blocs que recomanarem.