RES_Revista d'Educació Social

Des de fa 8 anys els Educadors Socials tenim una revista professional RES, Revista d'Educació Social. En format digital i allotjada a la web de EDUSO la revista ve donant forma a diferents aspectes i àmbits de la nostra professió. Amb continguts actuals, elaborats des dels coneixements i experiències dels mateixos educadors i educadores socials ens trobem amb temes que sens dubte gaudiran del vostre interès i seran un suport per al vostre coneixement professional. 



RES és una publicació de temes monogràfics, en la qual cada número gira entorn d'un tema central i desenvolupa en cada tema una seccions fixes relacionades amb el tema triat: Reflexions i Experiències. Amb la presentació de la revista actual s'anuncia el tema de la següent publicació i s'obre i convida a qualsevol educador o educadora a que faci les seves aportacions per mitjà de reflexions o experiències sobre el tema triat. 

El catorzè nombre de la Revista RES serà el primer d'una nova etapa i el tema central estarà dedicat a les PERSONES EN SITUACIÓ D'EXCLUSIÓ SOCIAL i la seva relació amb l'Educació Social.

Si esteu interessats a participar podeu fer arribar les vostres aportacions abans del 31 d'octubre de 2011, a la següent adreça res@eduso.net