#SetmanaES

Tret de sortida a la Setmana de l’Educació Social!

Des d’avui i fins divendres vinent, l’entrada de la nostra seu ha canviat d’aspecte. Si veniu, entrareu trepitjant una catifa vermella que us portarà directament a la nostra particular “wall of fame”. En ella totes les persones que vingueu pel CEESC podreu deixar-hi el vostre missatge. Des del Col·legi us llancem 2 propostes:

Què és per a tu l’Educació Social?
No deixaria mai de ser educador/a social perquè...


Però també volem tenir una dimensió a les xarxes. Si no podeu acostar-vos al CEESC, deixeu-nos el vostre missatge a les xarxes socials a través de les etiquetes #SetmanaES i #edusoday i contesteu-nos també a aquestes preguntes.

També hem preparat un Carnaval de Blocs. N’heu sentit a parlar? Es tracta que diferents bloguers escriguin sobre el mateix tema el mateix dia. I el tema del que parlaran és també "No deixaria mai de ser educador/a social perquè...". 

Ja hem contactat amb diferents bloguers del món de l’Educació Social i hem tingut moltes respostes positives. La setmana vinent publicarem aquí mateix el recull de totes les entrades publicades que ens hauran escrit.

Si encara no hem contactat amb tu i hi vols participar, encara hi ets a temps!


Perquè l’Educació Social és a tot arreu, ara només cal que ho fem veure al món!

Descarregueu-vos el programa complet! (pdf)