2 d'octubre, Dia Internacional de l'Educació Social. Carnaval de blogs


Feliç Dia Internacional de l'Educació Social a tots els educadors i totes les educadores socials! 

Com ja sabeu, des del CEESC hem programat diferents activitats durant aquesta setmana per celebrar que som una professió molt important i necessària.

I avui, dia 2 d'octubre, ho volem celebrar amb un Carnaval de blogs.

Això vol dir que sota un tema comú diferents educadors i educadores socials escriuran un article al seu blog. El tema escollit per a aquest Carnaval és: "No deixaria mai de ser educador/a soci perquè..."

En aquesta entrada del nostre blog, us anirem enllaçant, a mesura que es publiquin, tots els articles dels quals tinguem constància. Així que si heu escrit un article i no apareix al llistat, deixeu-nos-en l’enllaç als comentaris.

Teniu tot el dia d’avui per animar-vos a escriure!

Vinga! És temps d'Educació Social.

¡Feliz Día Internacional de la Educación Social a todos los educadores y a todas las educadoras sociales!

Como ya sabéis, desde el CEESC hemos programado distintas actividades durante esta semana para celebrar que somos una profesión muy importante y necesaria.

Y hoy, día 2 de octubre, lo queremos celebrar con un Carnaval de blogs.

Esto quiere decir que bajo un tema común, diferentes educadores y educadores sociales escribirán un artículo en su blog. El tema escogido para este Carnaval es: “No dejaría nunca de ser educador/a social porque...”

En esta entrada de nuestro blog, os iremos enlazando, a medida que se vayan publicando, todos los artículos de los que vayamos teniendo constancia. Así que si habéis escrito un artículo y no aparece en nuestro listado, dejadnos en los comentarios el enlace al mismo.

¡Tenéis todo el día de hoy para animaros a escribir!

¡Venga! Es tiempo de Educación Social.

Participants al Carnaval de blogs: