DIXIT amplia la seva presència a Tarragona

http://dixit.gencat.cat/ca/01dixit/03centres/05tarragona/
El passat 11 de març es va presentar el nou servei de DIXIT, Centre de Documentació de Serveis Socials, a Tarragona. El Gabriel Ndjoli, membre de la Junta delegada del Camp de Tarragona hi va assistir i ens ha fet arribar aquest petit escrit.
La presentació, va anar a càrrec de la Directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell i la seva secretària general, Dolors Rusinés, que van tancar la presentació amb el compromís d’obrir properament un DIXIT a Terres de l’Ebre.

La conferència inaugural del cicle d’activitats a Tarragona va anar a càrrec de Carmen Borbonès i Brescó, Directora Honorària de la Càtedra d’Inclusió Social de la URV de Tarragona i Presidenta de Càritas Catalunya, amb el títol “Recerca per a la innovació social: un comprimís compartit”.

Els temps que corren fan necessari un centre de documentació de serveis socials com DIXIT, que se centra en les persones, en el coneixement altament diversificat i alhora especialitzada, que obliga a sumar sinergies i a compartir sabers entre diversos professionals que conreen la ciència, la tècnica, la cultura i aquells que en fan de la praxis diària, la seva especialització.

Gabriel Ndjoli. Col·legiat 6584
El CEESC hem col·laborat en aquesta primera programació de DIXIT Tarragona amb una Càpsula. que forma part del cicle "A cop d'art amb l'educació social".

"A cop d'art" és el títol del monogràfic del número 16 de la revista Quaderns d'Educació Social. A partir de les experiències relatades en aquest monogràfic, des del CEESC, juntament amb DIXIT, hem organitzat un cicle de Càpsules amb l'objectiu de donar a conèixer experiències d'arreu de Catalunya que treballen la relació entre l'art i l'educació social i que proposen una mirada artística del món educatiu.


A cada Càpsula volem comptar amb experiències del territori, així que si coneixeu o participeu en algun projecte d'aquestes característiques, poseu-vos en contacte amb nosaltres a projectes@ceesc.cat.

Les Càpsules tindran lloc als cinc centres DIXIT durant els dijous dels mesos de maig i juny.

A Tarragona serà el 18 de juny
"A cop d’art amb l’educació social"
Amb Noemí Rubio i Laia Serra. Directores de Comusitària.