"Periplus en Concert" amb la Convocatòria de Cooperació del CEESC 2014

Des de Comusitària ens conviden acompanyar-les a l'espectacle "Periplus en Concert",   presentat per el projecte 4Cordes de Mataró i la Riborquestra de Barcelona.

Es tracta d'un espectacle que reunirà prop de 150 persones en un mateix escenari. Un viatge de sonoritats diverses i d'il·lusions compartides. En aquest concert podrem escoltar les composicions inspirades en la volta al món que el músic Ferran Badal ha composat per l'ocasió i altres obres de nova creació fruit de la col·laboració entre Lola Casas i l'alumnat de Cicle Mitjà de l'Escola Germanes Bertomeu de Mataró.

Aquesta aventura reuneix infants, joves i adults de diferents procedències sota un objectiu comú: fer i viure la música des de l'amor i la curiositat.

Aquest concert ha estat en part possible a través de la Convocatòria d'Ajuts a Iniciatives Socials i Cooperació 2014. La proposta que van prsentar Comusitària i Riborquestra va destacar com el projecte més innovador, amb l’objectiu d’activar l’apoderament dels adolescents i joves a través de l’art.

Podreu veure “Periplus en Concert” el divendres 5 de juny a les 18:00 al Teatre Monumental de Mataró i el dia de la música, el diumenge 21 de juny al Petit Palau de Barcelona, també a les 18:00 hores.

No oblideu que al CEESC tenim oberta la Convocatòria 2015 d’Ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació. Us hi podeu presentar fins el 30 de juliol de 2015