El treball de les educadores i els educadors socials amb els/les delinqüents no comuns: primer article Sènior!

Avui, al web Social.cat, s’ha publicat el primer article del grup Sèniors del CEESC, es titula: El treball de les educadores i els educadors socials amb els/les delinqüents no comuns (o de guant blanc).

L’article d’opinió, és una reflexió col·lectiva, construïda en els darrers dos mesos, on tots i totes les membres del grup i projecte Sèniors han pogut dir la seva sobre l’actuació que cal i el codi ètic a tenir en compte per l’educadora i educador social que es planteji treballar amb aquelles pesones que han estat condemnades per delictes de corrupció, de malversació de fons públics…un tema que des de la discilpina no s’ha abordat encara, que pot ser espinòs i polèmic…però que des del Col·legi us convidem a llegir-lo i que, opineu!

Les reflexions i opinions de Sèniors continuaran el 2016. Pretenen fer-les públiques, les que ja s’han tingut en les reunions pròpies del grup-projecte i que també han aparegut en algunes presentacions en públic del projecte. L’objectiu és transmetre i recollir contingut i discurs per la disciplina i per la reflexió i ús pràctic per als i les professionals.

Cliqueu l’enllaç i aneu al primer article Sèniors

Bon nadal!