Coneix una eina per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil


Ja us hem parlat de la Guia Jove#ViquiGuiaJove per al foment i la dinamització de la participació juvenil. Publicada on-line i en format Viquillibre, és una caixa d’eines per als i les professionals que treballen amb gent jove per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil.

Ha nascut d’un procés de col·laboració entre diversos professionals, alguns del qual són col·legiats al CEESC, que treballen amb la gent jove i de l’equip de Foment de la Participació Juvenil de la Direcció General de Joventut .

Ara, des de Foment de la Participació Juvenil” ens donen l’oportunitat de conèixer la #ViquiGuiaJove de aprop.

Hi ha 16 oportunitats “for you” per aprofundir en els continguts de la Guia, conèixer diversos recursos i compartir experiències. A cadascun dels 16 tallers es treballaran dues temàtiques simultàniament.

La metodologia de cada taller tindrà dos moments diferenciats, per una banda hi haurà una reflexió sobre com cadascú viu el tema des de la seva realitat i, per l’altra, es farà una taula rodona amb les persones que han redactat les fitxes i diverses experiències que han traslladat a la realitat el que es planteja a la Guia.

Els propers tallers tractaran la diversitat juvenil, l’espai públic i el treball comunitari:
  • 30 de juny a Santa Coloma de Gramenet,  més Info i inscripcions aquí  
  • 1 de juliol a Tremp, més Info i inscripcions aquí.
Us animem a fer difusió entre les vostres xarxes de la #ViquiGuiajove i de les diverses formacions que es faran durant aquest 2016 a tota Catalunya.