Societat ecològica: l’educació social com una opció de vida

La Laia Valls Martín, és educadora social, educadora ambiental, professora de hatha ioga i cooperant internacional.

És una jove inquieta de les Terres de l’Ebre que ha treballat en diversos àmbits, sempre buscant la manera d'aconseguir un canvi de consciencia a nivell local, global i, en definitiva, un canvi més sensibilitzador i respectuós amb els demés i amb el nostre entorn. 


La Laia s’expressa i ens ofereix una reflexió, tant per a professionals de l'educació social com a les persones en societat.

Societat ecològica: l’educació social com una opció de vida

Sembrant coherència educativa a través de l’exemple, estimant la vida, les seves oportunitats, acceptant els canvis i adaptant-nos a cada instant del present, amb l’autenticitat ferma de que la consciencia comença per un mateix. Som fragments d’una mateixa llavor harmonitzada amb la natura. L’educació social deixa pas a que se’ns germini l’instin i se’ns reforcin les potencialitats, creant una societat ecològica, sensible, respectuosa, responsable, austera, solidària, honesta, pacífica, humanitzada, igualitària i autosuficient. Depèn del nostre reflex educatiu, el fort decreixement d’aquesta llavor.Escrit i fotografia: Laia Valls Martín.