“La nostra energia és la nostra força” Carnaval de Blogs 2019

Just abans marxar de vacances vam anunciar la temàtica del #DiaES d’enguany, que posa el punt de mira en la necessitat de generar estratègies i destinar recursos a construir una cultura de l’autocura perquè “La nostra energia és la nostra força”. Hem de ser conscients que per acompanyar processos de canvi i facilitar millors condicions de vida a les persones i a la comunitat ens cal energia. Parar, destinar-nos un temps a nosaltres i, des del nostre benestar i la nostra salut, apoderar-nos per seguir endavant.

En breu anunciarem les activitats programades per aquest dia, però una de les que no pot faltar és el “Carnaval de blogs”. Aquesta serà ja la 7à edició, que durem a terme el mateix Dia Internacional de l’Educació Social, dimecres 2 d’octubre.

I, com ja va sent també costum, lligarem la temàtica del Carnaval amb la del #DiaES. Volem que els bloguers i blogueres de l’educació social ens expliqueu quina és la vostra vivència entorn a aquest  tema i com ho feu per carregar les piles. Creieu que la nostra professió té prou en compte la cultura de l’autocura? Teniu dinàmiques engegades en aquesta direcció a nivell d’equip?

Si voleu participar al Carnaval 2018,  feu-nos-ho saber al correu comunicacio@ceesc.cat o als comentaris de d’aquesta entrada.


El Carnaval de Blogs va néixer fa 6 anys: