"Cantem El Botó Màgic" un videoclip col·lectiu en llengua de signes catalana

La Fundació ASPASIM , que ja va guanyar una menció especial als premis #RetinES 2017, va presentar el passat 13 d’octubre el videoclip inclusiu i accessible d'“El BotóMàgic”, la companyia de conta contes i cançons inclusiva de la Fundació. 

Aquest videoclip és el primer pas de la campanya d'implicació ciutadana que engegarà de cara el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i avui la Fundació ens ho explica al blog. La Fundació Aspasim vam engegar el 15 d’octubre la campanya d’implicació ciutadana "Cantem El Botó Màgic" per crear un videoclip col·lectiu en llengua de signes catalana cara el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el proper 3 de desembre, que contribueixi a normalitzar la discapacitat i acostar la llengua de signes catalana a tothom.

Hem creat un vídeo tutorial per ensenyar com s’interpreta la cançó ‘El Botó Màgic’ en llengua de signes catalana i ara l’estem difonent.  A través del web aspasim.com/cantemelbotomagic es poden enviar vídeos cantant i signant la cançó o la tornada de la cançó fins el 20 de novembre i compartir-los a les xarxes socials amb #CantemElBotóMàgic per animar altres persones a participar. Tothom qui hi participi entrarà al sorteig de dues actuacions d’El Botó Màgic.

A més, al novembre es farà un streaming per practicar conjuntament i resoldre dubtes amb els membres del grup El Botó Màgic.

El 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, es publicarà el videoclip col·lectiu creat amb els vídeos cantant i signant la cançó d’escoles, famílies, grups de música...

Aquesta iniciativa ha rebut el suport de la Subdirecció General d’Escola Inclusiva de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sarrià – Sant Gervasi i Cellnex .

PARTICIPA TU TAMBÉ A CANTEM EL BOTÓ MÀGIC

aspasim.com/cantemelbotomagic