Crida de nous projectes per a la Plataforma de Bones Pràctiques en l'àmbit de la joventut


La Plataforma de Bones Pràctiques en l'àmbit de la joventut ha obert la convocatòria per al 2021 per recollir noves propostes i projectes interessants d’arreu de Catalunya i susceptibles de ser considerats com a bones pràctiques del treball amb joves.

La convocatòria, oberta fins al 15 de desembre, s’adreça a tot tipus de professionals, entitats, administracions o empreses que treballen amb o per a joves. S'hi poden proposar projectes propis o qualsevol que es consideri inspirador per al sector. 

Proposa aquí el teu projecte

Amb tots els projectes que es recullin es farà una comprovació inicial del compliment dels requisits necessaris i essencials per traslladar-los o no al consell avaluador del projecte. A través de 10 criteris el consell realitzarà una valoració de les propostes i decidirà si es necessari sol·licitar una ampliació de la informació. Posteriorment, el consell avaluador decidiran quines són considerades com a bones pràctiques

La informació dels projectes del recull de bones pràctiques es va actualitzant amb l’objectiu de ser sempre una eina útil per al sector del treball amb joves i l’àmbit de la joventut.

Guia del projecte

Més informació


La plataforma i projecte de les bones pràctiques és una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ). Actualment la plataforma aglutina més d’una trentena de projectes en els que es reconeix la bona feina feta per diferents i diversos professionals. 

El CEESC és una de les entitas col·laboradores del projecte de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut de l'ACPJ.

Les Jornades de Bones Pràctiques d'enguany se celebraran a Valls el 25 de novembre per debatre i reflexionar sobre el futur de les polítiques de joventut en un escenari post-COVID en els àmbits de l’oci nocturn, la professionalització i ocupació juvenil i la salut mental de les joves. Tota la informació i inscripcions aquí