Descobreix el Catàleg d'Investigacions del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada: Un recurs útil per a educadores i educadors socials

 

Avui us volem apropar una font d’informació: el Catàleg d’Investigacions del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), que recull tots els estudis i recerques impulsats des de l'any 1987 fins avui.

Aquest catàleg ofereix un accés fàcil i organitzat a les investigacions que es poden cercar per temàtica o per any de publicació, proporcionant-vos eines valuoses per aprofundir en àmbits específics que poden enriquir la vostra tasca com a educadors socials.

Aquest catàleg pot ser un recurs útil per als educadores i educadors socials. Molts dels seus estudis estan directament relacionats amb àmbits d'actuació clau en la nostra professió, com l’execució penal, la justícia juvenil, i la prevenció de violència de gènere. 

Us compartim, per posar alguns exemples, algunes de les recerques més recents que poden ser d'interès per als professionals de l'educació social:

Aquestes investigacions aporten una mirada profunda i actualitzada sobre temes que impacten directament en la nostra professió i que ens poden ajudar a millorar les nostres intervenci
ons i comprensió de la realitat amb què treballem.

Accedeix al catàleg complet i descobreix més recursos que poden ser del teu interès: Catàleg d’investigacions del CEJFE