Carnaval de blogs 2021, aquest any va d'aniversaris


Ara feia molts mesos que no actualitzàvem el nostre blog. I ens fa especial il·lusió fer-ho amb el que ja és una cosntant al CEESC, any rere any. Avui us presentem la 9ena edició del “Carnaval de blogs” del Dia Internacional de l’Educació Social, #DiaES.

A més, aquest és un any especial. Celebrem que fa 30 anys de la creació dels estudis universitaris en educació social. Va ser l’agost de 1991. El setembre posterior, el de 1992, es va iniciar el primer curs de la Diplomatura d’Educació Social.

I també celebrem el 25è aniversari de la creació del CEESC, el primer col·legi professional d’Educació Social de l’Estat espanyol, després de la primera promoció de persones Diplomades en Educació Social el 1995.

Els aniversaris són una excusa perfecta per mirar enrere però també, i sobretot, per mirar endavant. Així que volem preguntar-nos pel futur de la professió. Per això la pregunta que plantegem als bloguers i blogueres enguany és:

On voldries que fos el col·lectiu professional dels educadors i les educadores socials d'aquí a 25 anys?

Com a novetat, aquest any no el celebrarem en exclusiva el mateix 2 d'octubre. Els blogs participants hi aniran participant durant tota la setmana prèvia, a partir del dilluns 27 de setembre.

El Carnaval de Blocs és una activitat en la què sense la col·laboració de totes les professionals i els professionals que tenen veu a la xarxa no tindria sentit. Per això, des d'aquí i una vegada més els volem donar les gràcies!

Si tens un blog dedicat al món de l'educació social i no hem contactat amb tu, i tens ganes de participar al Carnaval 2021,  feu-nos-ho saber al correu comunicacio@ceesc.cat o als comentaris de d’aquesta entrada.

El Carnaval de Blogs va néixer fa 8 anys: