Carnaval de blogs 2021. Mirant cap al futur.

Carnaval Blogs

Avui us presentem la 9ena edició del “Carnaval de blogs” del Dia Internacional de l’Educació Social, #DiaES.

Com ja us vam dir, es tracta d'una edició especial, ja que aquest any celebrem que fa 30 anys de la creació dels estudis universitaris en educació social el 1991, i 25 de la creació del CEESC, el primer col·legi professional d’Educació Social de l’Estat espanyol, després de la primera promoció de persones Diplomades en Educació Social el 1995.

I amb aquesta edició hem fet mirar als participants cap endavant i els hem preguntat:

On voldries que fos el col·lectiu professional dels educadors i les educadores socials d'aquí a 25 anys?

Us convidem a llegir cada una de les 10 veus que hi han participat (a sota teniu el llistat). I, aquest any, més especialment que mai, perquè les entrades són com una mena de ruta de la voluntat d'aquests professionals per millorar la nostra professió. Moltes coses de les que s'apunten són temes que els col·legis professionals tenim presents i en les que ja estem treballant. Però, tots els professionals pensem igual? Tenim present que per arribar-hi hem de treballar conjuntament?

Des d’aquí, no podem més que agrair a totes i tots els que hi heu participat. Moltes, moltes gràcies!


//cast//

Hoy os presentamos la 9ª edición del "Carnaval de blogs" del Día Internacional de la Educación Social, #DiaES.

Como ya os dijimos, se trata de una edición especial, ya que este año celebramos que hace 30 años de la creación de los estudios universitarios en educación social, en 1991, y 25 de la creación del CEESC, el primer colegio profesional de Educación social de España, después de la primera promoción de personas as en Educación social en 1995.

Y con esta edición hemos hecho mirar a los participantes hacia delante y les hemos preguntado:

¿Dónde te gustaría que estuviera  el colectivo profesional de los educadores y las educadoras sociales dentro de 25 años?

Os invitamos a leer cada una de las 10 voces que han participado. Y, este año, más especialmente que nunca, porqué las entradas son como una especie de ruta de la voluntad de estos profesionales para mejorar nuestra profesión. Muchas cosas de las que se apuntan son temas que los colegios profesionales tenemos presentes y en las que ya estamos trabajando. Pero, ¿todos los profesionales pensamos igual? ¿Tenemos presente que para llegar tenemos que trabajar conjuntamente?

Desde aquí, no podemos más que agradecer a todas y todos los que habéis participado. ¡Muchas, muchas gracias!


Queremos agradecer la participación a estas 10 voces que se han sumado a la iniciativa un año más! // Volem agrair la participació a aquestes 10 veus que s’han sumat a la iniciativa un any més! 

El Carnaval de Blogs va néixer fa 8 anys: